Kappersinrichting

Elke kapsalon heeft zijn eigen feel & touch. De kappersinrichting is daar grotendeels verantwoordelijk voor. Het is een grote plus als klanten zich comfortabel voelen en kunnen genieten van de gemakken van een moderne kappersinrichting. Door onze know-how en een langdurige samenwerking met de kappersbranche zijn wij uitstekend in staat om uw kapsalon zo in te richten dat deze voor een grote meerwaarde zorgt. Tevens zorgen onze nauwe banden met verschillende fabrikanten en groothandels voor de laatste mode op het gebied van een kappersinrichting én zijn wij in staat ons assortiment tegen scherpe prijzen aan te bieden. Uw klanten zullen zich door ons assortiment volledig op hun gemak voelen, zodat u in een ontspannen sfeer uw werk kunt doen.

Nieuwste ontwikkelingen

Door onze langdurige samenwerking met kapsalonrichters, fabrikanten en groothandels en nauwe contacten in de kappersbranche hebben we inmiddels een goede kijk op de juiste spullen en de beste kwaliteit van kappersinrichtingen. Bovendien blijven we continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche, zodat we daar direct op in kunnen spelen. Hierdoor bieden we niet alleen kwaliteitsproducten maar hanteren we zeer scherpe prijzen.

Ruim assortiment

Els Sells biedt een ruim assortiment aan eigentijdse pompstoelen, herenstoelen, kinderstoelen, krukjes, kinder ophoogkussens, wasunits, portable wasbakken, spiegels, droogkappen, werkwagens, toonbanken, tondeuzes, föhns en voetensteunen.

Outlet kappersmeubilair

Naast de nieuwste modellen kunt u bij ons ook terecht voor outlet kappersbenodigdheden. Op onze Tweedehands outlet pagina treft u diverse kappersartikelen aan die uit de collectie gaan en daarom tegen een lagere prijs verkocht worden.

Wilt u uw toekomstige kappersinrichting met uw eigen ogen zien? Maak dan gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom in de ochtend, ook in het weekend!

Bent u op zoek naar een eigentijdse kappersinrichting van hoge kwaliteit? Klik dan snel verder naar ons ruime assortiment en stel zelf de inrichting van uw kapsalon geheel naar wens samen. Voor vragen of advies neem gerust contact op, wij staan voor u klaar. Ons assortiment kunt u direct online bestellen en betalen en wij zorgen voor een snelle en goede levering. Gratis verzending vanaf €75,– voor Nederland en vanaf €150,– voor België.