Mobiele wasbakken

Staat u op het punt mobiele wasbakken aan te schaffen voor uw kapsalon en bent u nog niet zeker over uw keuze? Neem dan eens kijkje op onze website waar u een uitgebreid assortiment aan kappersartikelen vindt. De afgelopen jaren hebben we een flinke hoeveelheid ervaring opgedaan in de kappersbranche en vele kappers mogen bijstaan in de keuze voor hun kappersinterieur. Deze website geeft u een overzicht van de verschillende soorten artikelen die u bij ons kunt aanschaffen. De inrichting van een kapsalon is een persoonlijke keuze die weloverwogen genomen moet worden. Haast u daarom niet en bedenk goed welke sfeer u in de kapsalon nastreeft.

Verschillende uitvoeringen

Of het nu gaat om mobiele wasbakken of om een complete wasunit voor u als kapper, u vindt de wasbakken in verschillende uitvoeringen. De wasbakken beschikken over een mengkraan, een handdouche en sommige bakken zijn voorzien van een siliconen wasrand. Neem voordat u een bezoek brengt aan onze showroom, de maten in uw kapsalon op. Dan weet u precies wat wel en niet mogelijk is op het moment dat u echt start met inrichten. Behalve wasbakken kunnen we u helpen aan stoelen, werkwagens, krukjes, spiegels en een complete starterset. Een deel van deze producten vindt u ook terug in onze outlet store. Een perfecte oplossing voor de kapperszaak met een iets minder ruim budget.

Samenwerking

De mobiele wasbakken die wij op onze website en in de showroom aanbieden, kunnen we tegen zeer scherpe prijzen aan u verkopen. Dat komt doordat we een intensieve samenwerking hebben met kapsaloninrichters, groothandels en fabrikanten. Dankzij dit contact zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het kappersvak. Wij passen hier ons assortiment graag op aan. In het assortiment vindt u ook accessoires die onmisbaar zijn in een kapsalon. Denk aan föhns, kaplakens, spray bottles en handspiegels.

Ondersteuning bij aankoop

Heeft u een kijkje genomen op deze website en toch niet gevonden waarnaar u zoekt? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden uw vragen vlot. Tot 22.00 uur nemen we de telefoon aan. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mailbericht sturen als u dat liever doet. Onze showroom is een populaire plek onder mensen uit de kapperswereld en daarom zijn de deuren zeven dagen per week in de ochtenden geopend. Wel geldt dat u alleen op afspraak een bezoek kunt brengen. Doordat u tijdens een bezoek de enige bent in de showroom, kunt u ons alle vragen stellen die op dat moment bij u naar boven komen. Producten zoals mobiele wasbakken zijn bij ons op voorraad en dat betekent dat u ze direct kunt meenemen. Natuurlijk bezorgen we ook bij u aan huis of in de salon. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 06-22709257 of per mail via info@elssells.nl.