Kapsalon interieur

Bent u van plan een nieuwe kapsalon te openen, dan heeft u ongetwijfeld een nieuw kapsalon interieur nodig. Wellicht bent u van plan om thuis een kleinschalig kapsalonproject te starten, dan mag ook hier een nieuw kapsalon interieur niet ontbreken. Ook wanneer u al jarenlang werkzaam als kapper bent in uw eigen salon en uw kapsalon interieur aan vernieuwing toe is, zult u bij ons slagen!

Wij zijn een bedrijf dat, mede dankzij een uitstekende samenwerking met groothandel, fabrikanten en kapsaloninrichters, een zeer uitgebreide collectie met betrekking tot de kapsalon en het interieur heeft. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en kunnen wij voor uw kapsalon interieur aanbieden volgens de laatste trends.

Assortiment

U kunt bij ons terecht voor pompstoelen, wasunits, spiegels, droogkappen, werkwagens, krukjes, kinderstoelen, kinder ophoogkussens, herenstoelen, toonbanken, föhns, tondeuzes, voetensteunen en portable wasbakken. In ons assortiment houden wij rekening met zowel het comfort voor u als voor uw klanten, aangezien dit een zeer belangrijk onderdeel is voor uw kapsalon. Een goede werkhouding is voor uzelf heel belangrijk, maar ook het zitcomfort bijvoorbeeld is belangrijk voor uw klanten en dus ook voor u. Wij houden hier graag rekening mee en voorzien u graag van advies over het kapsalon interieur dat bij u en uw klanten past.

Bestellen

Wilt u direct online bestellen dan kunt u gemakkelijk met Ideal betalen of door binnen vier dagen na uw bestelling een overboeking aan ons te doen. Voor bestelling vanuit Nederland rekenen wij vanaf €75,– en vanuit België vanaf €150,– geen verzendkosten. Zit u onder dat bedrag dan rekenen wij voor bestellingen vanuit Nederland €7,50 en €9,50 voor bestelling vanuit België. Wij zorgen altijd voor een snelle en zorgvuldige levering.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefoonnummer 06-22709257. U kunt tevens een mail sturen: info@elssells.nl. Onze showroom kunt u bezoeken na het maken van een afspraak. Dit is mogelijk 7 dagen in de week in de ochtenden, dus ook in het weekend. Graag tot ziens!