Kappersstoel

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u een kwalitatief goede en comfortabele kappersstoel zoekt. Wanneer u op bezoek gaat bij een kapper is het prettig om in een fijne kappersstoel uw haar te laten doen. In deze kappersstoel brengt u namelijk veel tijd door en dan is het wel zo prettig als deze comfortabel zit. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom het comfort van een kappersstoel absoluut niet onderschat mag worden

Assortiment kappersstoelen

Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in modern nieuw kapsalonmeubilair. Daarnaast hebben we ook kapsalonmeubilair welke uit de collectie gaat tegen een lagere prijs. Zeker als u op zoek bent naar een kappersstoel hebben we een zeer ruim en gevarieerd aanbod. Of u nu een dames-, heren- of kinderstoel zoekt Els Sells heeft een goed assortiment. Bovendien kunnen wij, dankzij intensieve samenwerking met kapsaloninrichters, groothandels & fabrikanten, de artikelen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden (excl. btw) en we zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden. Ook ander meubilair voor uw kapsalon vindt u bij Els Sells, zoals wasunits, spiegels, knipkrukjes, werkwagens, voetsteunen, föhnhouders, startersset, balies en dergelijke.

Advies, informatie of een afspraak maken?

Mocht u van plan zijn om op korte dan wel lange termijn een kappersstoel aan te schaffen of mocht u advies en meer informatie willen hebben, dan helpen wij u graag verder. U kunt contact met ons opnemen: telefoonnummer 06-22709257. U kunt ook onze showroom bezoeken. Dit gebeurt op afspraak in de ochtenden en kan ook in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden, wij denken graag met u mee.

Direct online bestellen

Heeft u de stoel, stoelen of ander kapsalonmeubilair al gevonden voor uw kapsalon, waar u naar op zoek was, dan kunt u natuurlijk direct online bestellen en gemakkelijk betalen met Ideal of door zelf vooraf over te schrijven, waarna wij zorgen voor een snelle en goede levering. Vanaf €75,– voor Nederland en €150,– voor België leveren wij gratis, onder de €75,– kost het €7,50 per levering voor Nederland en €9,50 per levering voor België.