Wasunit kapper

Natuurlijk is een wasunit voor u als kapper in uw zaak onmisbaar. Wij van Els Sells voorzien u graag van een weldoordacht advies op het moment dat u meubilair voor uw kapperszaak wilt aanschaffen. Bij de inrichting van een kapperszaak komt een hele hoop kijken, er is dan ook een divers aantal producten dat dient te worden aangeschaft. Dat varieert van wasbakken tot werkwagens en van knipkrukjes tot spiegels. Wij helpen u de producten op elkaar af te stemmen zodat sprake is van eenheid. Die eenheid zorgt voor rust, zowel bij u als bij de klant voor wie het bezoek aan de kapper een beleving mag zijn.

Kennis over het kappersvak

De afgelopen jaren hebben we een flinke dosis ervaring opgedaan in de kapperswereld. Dat heeft ons ook doen besluiten te verhuizen naar een groter pand. Hier kunnen we klanten een nog beter welkom geven. De showroom is zeven dagen per week in de ochtend geopend, op afspraak. Doordat we op afspraak werken, hebben we alle tijd en ruimte uw vragen te beantwoorden. We kunnen de complete inrichting met u doornemen. We hebben nauw contacten in de kapperswereld en daardoor zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het kappersvak. Die kennis nemen we mee in de samenstelling van het assortiment. Een moderne wasunit voor u als kapper maakt daar zeker deel van uit.

Service

Regelmatig vindt u nieuwe aanbieding in onze outlet. Dat kan ook een wasunit zijn die u als kapper aanschaft. Onze outlet store is er om mensen met een iets krapper budget de kans te geven toch de producten die ze nodig hebben aan te schaffen. De producten die u hier op de webshop vindt, zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat u niet lang hoeft te wachten totdat u de kapperszaak naar eigen inzicht kunt inrichten. Plaatst u een bestelling en wij zorgen voor een snelle levering. Het streven is om binnen 1 à 2 werkdagen te leveren. En heeft u een vraag na het ontvangen van uw bestelling, aarzel dan niet deze aan ons te stellen. Aftersales is ook belangrijk voor ons.

Vragen over specificaties

Of u nu een wasunit zoekt als kapper terwijl u net gaat starten of al jaren een kapperszaak runt, maakt voor ons niet uit. Een groot deel van de wasunits zijn in hoogte verstelbaar. De wasbakken kennen een uitstekende zitpositie en worden geleverd met handdouche en mengkraan. De units komen zowel in het zwart als in het wit. Heeft u vragen over een specifiek product of wilt u meer weten over onze dienstverlening en assortiment? Aarzel niet en neem contact met ons op via 06-22709257 of info@elssells.nl. Binnen 24 uur geven we u sowieso antwoord.