Kappersfiets

In de zoektocht naar een praktische en comfortabele kappersfiets vindt u bij Els Sells wat u zoekt. Onze webshop kent een uitgebreid assortiment in kappersinterieur. Dit varieert van stoelen tot wasunits en van kappersfietsen tot werkwagens. In de keuze voor het interieur van uw kapsalon wilt u weloverwogen te werk gaan. De verschillende artikelen in uw salon dienen op elkaar te zijn afgestemd. Zo ontstaat samenhang in de aankleding en een prettige sfeer die de klant zal aanspreken. Het bezoek aan uw kapsalon is voor de klant immers een moment van rust en ontspanning. Wij helpen u graag met het maken van een keuze.

Assortiment

Dankzij nauwe contacten in de kapperswereld kennen wij de laatste trends en ontwikkelingen. Natuurlijk vinden wij het leuk om deze kennis met u te delen. Ook werken we intensief samen met groothandels en fabrikanten, waardoor we u vaste lage prijzen kunnen bieden voor een kappersfiets, een wasunit of bijvoorbeeld een werkwagen. Een groot voordeel van ons uitgebreide assortiment is dat alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Plaatst u een bestelling, dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk geleverd wordt. Heeft u eenmaal een bestelling geplaatst, dan kunt u nog steeds op onze service rekenen.

Op afspraak

De showroom van Els Sells is gevestigd in Dordrecht en zeven dagen per week in de ochtend geopend, op afspraak. We passen ons namelijk graag aan uw agenda aan. Maak van tevoren wel een afspraak, zodat we weten dat u komt. Op deze manier bent u de enige bezoeker en kunnen we uw wensen inventariseren en de juiste artikelen aan u tonen. Wilt u bijvoorbeeld een kappersfiets met of zonder rugleuning en harde plastic wielen, of liever wielen in rubberen uitvoering? Voor de klant die wel een kapsalon wil inrichten maar een beperkt budget heeft, is er ook een outlet op de webshop. Hier treft u nieuwe meubelen die tegen een lage prijs uit de collectie gaan. Daarvoor geldt: op = op.

Meer informatie

Heeft u een voorkeur voor een kappersfiets die moet worden vastgeklikt of moet worden vastgeschroefd? Of heeft u nog geen idee? Wij vertellen u over de toepassing die het beste aansluit op uw wensen en voorkeuren. Wenst u aanvullende informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De telefoon beantwoorden wij tot 22.00 uur. We zijn bereikbaar via 06-22709257. Een bericht sturen kan ook, via info@elssells.nl. Binnen 24 uur krijgt u van ons een antwoord. We horen graag van u.