Kappersmeubilair

Hoe belangrijk is kappersmeubilair? Afgezien van het comfort voor zowel klant als kapper is het kappersmeubilair tegenwoordig een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de kapsalon. Het juiste kappersmeubilair is daarom tegenwoordig absoluut een voorwaarde om een fijne ambiance te creëren waardoor klanten terug willen komen in uw kapsalon.

Wat vindt u aan kappersmeubilair bij Els Sells?

Wij hebben onder andere wasunits, pompstoelen, herenstoelen, kinderstoelen, kinder ophoogkussens, spiegels, droogkappen, werkwagens, krukjes, toonbanken, föhns, tondeuzes, voetensteunen en portable wasbakken. Staat het product wat u zoekt hier niet tussen neem gerust contact op en wij helpen u verder.

Wij zijn een bedrijf dat voornamelijk nieuw kappersmeubilair verkoopt, maar soms hebben we ook tweedehands meubilair of meubilair wat uit ons assortiment gaat en dus tegen een lagere prijs verkocht wordt. Door goede contacten te onderhouden met zowel groothandel als fabrikant kunnen wij tegen scherpe prijzen leveren. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk in de kappersbranche waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Bent u op zoek naar (nieuw) kappersmeubilair dan zijn wij u graag van dienst.

Contact

Wilt u advies of kunnen wij u op een andere manier verder helpen, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 06-22709257 of per mail info@elssells.nl. Gaat uw voorkeur er naar uit om eerst onze showroom te bezoeken? Dat is mogelijk! U kunt dan met ons geheel vrijblijvend een afspraak in de ochtenden maken. Deze afspraak kan ook in het weekend plaatsvinden.

Direct bestellen

In het webshop gedeelte van de website kunt u direct online uw bestelling plaatsen en gemakkelijk via Ideal betalen. Ook is het mogelijk met een overboeking te werken, welke u dan binnen vier dagen na bestelling zelf over dient te maken naar ons. Vervolgens zullen wij zorgen voor een goede en snelle levering. Al vanaf €75,– (Nederland) en €150,– (België) leveren wij zonder verzendkosten. Komt u niet aan dat bedrag, dan rekenen wij €7,50 (Nederland) en €9,50 (België) per bestelling aan verzendkosten.