Wasunit kapsalon

Bent u binnenkort in het bezit van een eigen kapsalon, of denkt u misschien aan het vernieuwen van (een deel) van uw huidige kapsalon. Sta dan eens letterlijk en figuurlijk even stil bij een nieuwe wasunit voor uw kapsalon. Even zo belangrijk als een kappersstoel is de wasunit van de kapsalon. Afgezien van het feit dat de klant comfortabel moet kunnen zitten bij de wasunit van de kapsalon, is het belangrijk dat u een fijne werkhouding aan kunt aannemen als u met uw werkzaamheden bezig bent. Comfort is belangrijk zowel voor u als voor uw klanten. Wellicht dat wij u kunnen helpen bij het vinden van een wasunit die comfortabel is voor uw klant en tegelijkertijd zorgt dat u een goede werkhouding kunt aannemen tijdens het wassen van de haren van uw klant.

Assortiment en kwaliteit

Wij zijn een bedrijf met een uitgebreide keuze voor een wasunit in de kapsalon met een moderne uitstraling en een goed comfort voor zowel u als uw klanten. Omdat wij nauw samenwerken met zowel de groothandel en fabrikanten en veel contact hebben met de kappersbranche, zijn wij in de mogelijkheid u een gevarieerd aanbod te doen voor een wasunit in de kapsalon tegen een zeer aantrekkelijke prijs. We hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en zullen ervoor zorgen dat uw aankopen in onze webwinkel altijd zorgvuldig verwerkt en geleverd worden.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat wij aanwezig zijn. Dit kan 7 dagen in de week in de ochtenden, wij passen ons graag aan uw agenda aan.

Informatie

Mocht u nog meer vragen hebben neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06-22709257. U kunt ook een mail sturen naar info@elssells.nl. U kunt natuurlijk ook direct online uw wasunit of ander kapsalonmeubilair bestellen en gemakkelijk betalen via Ideal of het zelf binnen 4 dagen na uw bestelling overmaken. Vanaf €75,– voor Nederland en €150,– voor België rekenen we geen verzendkosten. Zit u onder dat bedrag dan betaald u voor leveringen in Nederland €7,50 en voor België €9,50.