Kappersinterieur

De keuze voor kappersinterieur wilt u weloverwogen maken. Bij Els Sells in Dordrecht kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment in kappersartikelen. Het assortiment varieert van kappersstoelen tot wasunits en van werkwagens tot complete starterssets. Voordat u tot een keuze komt, adviseren wij u graag. De afgelopen jaren hebben we een flinke dosis ervaring opgedaan in de kappersbranche en van die opgedane kennis laten we u graag profiteren. Dankzij de nauwe contacten met collega’s in de kappersbranche kennen we de laatste ontwikkelingen en trends in de kapperswereld goed. Dat ziet u ook terug in de samenstelling van ons assortiment. Naast de standaard artikelen vindt u bij ons ook föhns, tondeuses en ophoogkussens voor kinderen.

Bezoek op afspraak

In onze webshop kunt u op uw gemak een kijkje nemen en de specificaties van de producten doornemen. Het interieur van uw kapperszaak is bepalend voor de uitstraling. Mensen komen naar uw zaak omdat ze naast een nieuw kapsel een moment van rust zoeken. Het bezoek aan uw zaak mag daarom een beleving zijn. Wilt u de artikelen uit de webshop daadwerkelijk bekijken en voelen, dan kan dat in onze showroom in Dordrecht. Hier kunt u zeven dagen per week op afspraak in de ochtenden terecht. Wij passen ons aan uw agenda aan en werken samen met u naar een passende invulling voor uw kappersinterieur.

Op voorraad

Doordat u tijdens een afspraak de enige aanwezige in de showroom bent, hebben we alle tijd voor u. Bent u tot een keuze gekomen, dan kunt u de artikelen direct mee naar huis nemen of bij uw huis of kapsalon laten bezorgen. Onze voorraad is namelijk altijd op het juiste niveau. Plaatst u een bestelling via de webshop dan gaat deze zo snel mogelijk de deur uit. Net zo belangrijk vinden wij de aftersales. Ook nadat u een bestelling heeft gedaan, adviseren we u graag over de juiste toepassing van het kappersinterieur. Onze service blijft dus van toepassing, ook na uw aankoop.

Aanbieding

Mensen met een kleiner budget kunnen prima uit de voeten bij Els Sells. Doordat we intensief samenwerken met kapsaloninrichters, groothandels en fabrikanten, hanteren we vaste lage prijzen. In onze outlet store vindt u kappersinterieur dat uit de collectie gaat tegen een lage prijs. Daarnaast presenteren wij iedere maand een nieuwe aanbieding op de website. Houd de website daarom goed in de gaten. Wilt u een vraag aan ons voorleggen? Neem gerust contact met ons op via 06-22709257 of info@elssells.nl. Binnen 24 uur krijgt u van ons een antwoord. We horen graag van u.