Kapsalon inrichting

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is de mooiste van het land? Wat zou het bijzonder zijn als een dergelijke spiegel tot uw kapsalon inrichting zou behoren. Klanten zouden van heinde en verre komen om een dergelijk attribuut in uw kapsalon inrichting te bewonderen. Helaas, deze spiegel kunnen wij u niet leveren, maar wel alle andere artikelen die uw kapsalon inrichting tot een hele speciale maken. Een kapsalon inrichting waar klanten niet alleen voor hun kapsel komen, maar ook voor een prettig en comfortabel samenzijn.

Wij zijn een bedrijf dat een complete kapsalon inrichting verkoopt en aangezien wij nauw samenwerken met de kappersbranche zijn wij continu op de hoogte van de allerlaatste trends en ontwikkelingen. Dit maakt dat wij uw kapsalon inrichting volgens de laatste mode kunnen voorzien van de nodige spiegels, stoelen, wasunits, balies enzovoorts. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt voor uw kapsalon inrichting ook bij ons terecht voor artikelen die uit ons assortiment gaan en deze bieden wij tegen een gereduceerde prijs aan.

Wat heeft u nodig?

Of het nu om pompstoelen, wasunits, spiegels, droogkappen, werkwagens, krukjes, herenstoelen, kinderstoelen, kinder ophoogkussens, toonbanken, föhns, tondeuzes, voetensteunen of portable wasbakken gaat, Els Sells heeft het in haar assortiment. Ook voor andere producten kunt u contact opnemen. Wij denken graag met u mee over welke artikelen het best bij u en uw klanten passen. Zo weten wij hoe belangrijk het comfort van uw klant is, maar ook uw eigen werkhouding, want als er klachten komen is dit voor niemand goed.

Ons assortiment is direct online te bestellen en met Ideal te betalen en wij zorgen voor een snelle en goede levering. Er zijn geen verzendkosten voor levering vanaf €75,– Nederland en €150,– België, bij leveringen onder deze bedragen rekenen wij €7,50 Nederland en €9,50 België.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 06-22709257, of per mail info@elssells.nl. Wilt u liever eerst een kijkje nemen in onze showroom, dan kunt u met ons geheel vrijblijvend een afspraak maken.