Kapper wasbak

Voor iedere kapper is een wasbak met de juiste specificaties en afmetingen onmisbaar. Het is de plek waar u een groot deel van klanten laat plaatsnemen aan het begin van hun kappersbezoek. De klant dient comfortabel te zitten en tegelijkertijd is het belangrijk dat u een prettige werkhouding kunt aannemen. Behalve de specificaties is ook de uitstraling van de wasbak belangrijk. U wilt natuurlijk dat het uiterlijk van de wasbak in overeenstemming is met de rest van het interieur. Op de manier is sprake van eenheid en dat straalt rust uit. Laat u daarom goed informeren voor u een beslissing neemt.

Weloverwogen keuze

Wanneer u als kapper een wasbak gaat uitkiezen en daarbij geadviseerd wilt worden, kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Wij zijn zeven dagen per week op afspraak geopend. Daarbij vinden we het belangrijk u van een goed advies te kunnen voorzien. Daarom zijn er tijdens uw afspraak geen andere klanten in de showroom aanwezig. Op die manier hebben wij alle tijd voor u. Een afspraak maken kan ook in het weekend, wij passen ons aan uw agenda aan. U maakt uiteindelijk een weloverwogen besluit omdat u zich uitgebreid heeft laten informeren.

Aantrekkelijk geprijsd

U kunt als kapper behalve voor een wasbak ook bij ons terecht voor een divers aantal andere producten uit het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de kappersstoelen, de werkwagens, knipkrukjes en de spiegels. De showroom biedt alle benodigdheden om uw kapperszaak compleet te maken. Daarbij kunt u ook een kijkje nemen in onze outlet store, die de mogelijkheid biedt met een iets krapper budget de gewenste producten aan te schaffen. Dankzij onze samenwerking met groothandels en fabrikanten zijn we in staat de producten tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Contact opnemen

Naast onze contacten met groothandels onderhouden we ook nauw contact met de kappersbranche zelf. Daardoor blijven we goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Die kennis nemen we ook mee in de samenstelling van ons assortiment. Bent u kapper en heeft u een wasbak op het oog? Dan kunt u deze na uw bezoek aan de showroom vrijwel altijd direct mee naar huis nemen. Uiteraard is het ook mogelijk deze bij u of in de kapsalon te laten bezorgen. Heeft u nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via 06-22709257 of info@elssells.nl. Binnen 24 uur krijgt u van ons een antwoord.