Kappersstoelen

Kappersstoelen moeten naast het feit dat de klant er comfortabel in kan zitten, ook uw werk aangenamer maken. U staat het grootste gedeelte van de dag rondom de stoel en daarom is het belangrijk dat u overal makkelijk bij kan. Onze zeer degelijke en comfortabele kappersstoelen zijn geheel in te stellen afhankelijk van de omstandigheden zoals de lengte van de klant en de afstand tot de spiegel.

Comfort en werkhouding

Kappersstoelen die u via ons aanschaft leveren dit comfort en maken een goede werkhouding mogelijk. Wij leveren kappersstoelen in tal van uitvoeringen, modellen en kleuren. Van basis tot zeer luxe, bekijk online ons aanbod. Tevens kunnen wij u een klein assortiment van outlet artikelen aanbieden, welke uit de collectie gaan tegen een gereduceerd tarief.

Bovendien hebben wij ook de andere artikelen in ons assortiment om de inrichting van uw kapsalon zo comfortabel en compleet mogelijk te maken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld werkwagens, salonsets, spiegels, knipkrukjes, föhnhouders, voetsteunen, electra, balies, toonbanken en dergelijke.

Door onze samenwerking met diverse groothandels, fabrikanten en kapsalonrichters kunnen wij u voorzien van zeer aantrekkelijke prijzen en condities betreffende kappersstoelen en zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op kappersgebied.

Webshop

Alle artikelen vindt u in onze website en kunt u direct online bestellen. Betalen kunt u gemakkelijk via Ideal en wij zorgen voor een snelle en goede levering. U hoeft geen verzendkosten te betalen wanneer u voor meer dan €75,– (Nederland) en €150,– (België) besteld. Zit u daar onder, dan vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van €7,50 (Nederland) en €9,50 (België). Wilt u liever de goederen zelf ophalen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Dit kunt u tijdens uw bestelling aangeven en wij nemen contact op zodra uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

Bent u op zoek naar kappersstoelen van hoge kwaliteit en met een hoog comfortgehalte of zoekt u andere artikelen voor uw kapsalon? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-22709257 of stuur een e-mail naar info@elssells.nl. Daarnaast is onze showroom in de ochtenden te bezichtigen op afspraak. Ook in het weekend.