Werkwagen kapper

Eén van de onderdelen die niet mag ontbreken in uw kapsalon is een werkwagen voor de kapper. Onmisbaar wanneer u uw klanten aan het knippen, verven of permanenten bent. Bovendien is het vooral heel praktisch voor u om te kunnen werken in uw kapsalon.

Bij Els Sells Kapsalonmeubilair hebben we verschillende modellen van een werkwagen voor de kapper in ons assortiment. Elk model is uitgerust met handige wielen en veel opbergvakken voor nog meer gemak in uw kapsalon.

Waarom Els Sells Kapsalonmeubilair?

Waarom u uw werkwagen voor de kapper bij ons zou bestellen? Omdat wij niet alleen een ruim assortiment aan werkwagens hebben, maar u kunt bij ons ook terecht voor de complete inrichting van uw kapsalon. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het staan voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van wasunits, pompstoelen, spiegels, droogkappen, krukjes, kinderstoelen, herenstoelen en toonbanken? Maar ook praktische zaken als föhns, tondeuses en ophoogkussens voor kinderen vindt u bij ons. Met andere woorden, wij hebben alles voor de moderne kapsalon.

Daarnaast kunnen wij vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de kappersbranche. Zo weet u dus zeker dat u bij ons altijd de juiste spullen vindt van de beste kwaliteit én tegen een leuke prijs. Wij hebben namelijk een intensieve samenwerking met kapsaloninrichters, groothandels en fabrikanten, zodat we u altijd een scherpe prijs kunnen bieden.

Ook voor Outlet Meubilair

Bent u van plan om een kapsalon te starten, maar is uw budget niet zo groot? En heeft u een werkwagen nodig als kapper? Bij Els Sells Kapsalonmeubilair hebben we naast de nieuwste meubelen en spullen ook een Tweedehands outlet. Daar verkopen we nieuw meubilair wat uit het assortiment gaat tegen een scherpe prijs. Ideaal voor de startende kapsalon!

Wanneer u dus op zoek bent naar een werkwagen voor de kapper voor in uw kapsalon of een complete inrichting, bij Els Sells Kapsalonmeubilair bent u aan het juist adres. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Ook in het weekend kunt u daarvoor bij ons terecht.

Weet u al welke producten u wilt hebben voor uw kapsalon? Bestel de meubels en producten ook direct via onze webshop en krijg uw bestelling gewoon toegestuurd. Els Sells heeft alles op voorraad. Wel zo gemakkelijk!