Kapperswasbak

Els Sells maakt kwaliteit betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in nieuw en modern meubilair voor uw kapsalon. Door onze intensieve samenwerking met groothandels & fabrikanten kunnen wij onze artikelen, zoals een kapperswasbak, tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Uitstraling en comfort staat bij ons hoog in het vaandel.

Comfort en houding

Naast het feit dat de klant een comfortabele houding kan aannemen is het ook belangrijk dat u tijdens het wassen een goede werkhouding aanneemt. Vandaar dat een kapperswasbak van Els Sells altijd top kwaliteit is en voldoet aan de laatste richtlijnen. Tevens is een bij ons aangeschafte kapperswasbak altijd kantelbaar en kan deze worden geleverd met wateraanvoer en waterafvoer als optie. Een kapperswasbak van Els Sells is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en prijsklassen.

Naast wasbakken hebben wij ook spiegels, pompstoelen (dames, heren en kindervarianten), knipkrukjes, werkwagens, voetsteunen, föhnhouders, startersets, balies en toonbanken en dergelijke in ons assortiment.

Online bestellen

Bekijk gerust ons uitgebreide online assortiment, welke u direct online kunt bestellen en gemakkelijk betalen via Ideal. Kijk ook eens bij onze outlet als u op zoek bent naar een koopje, misschien zit er iets voor u tussen. Bij een aankoop in onze webshop zorgen wij voor een zorgvuldige en snelle levering. Wanneer u voor meer dan €75,– (Nederland) en €150,– (België) bestelt zullen wij gratis leveren, zit u onder dat bedrag dan vragen wij €7,50 (Nederland) en €9,50 (België) aan verzendkosten. Het is ook mogelijk om zelf uw bestelling op te komen halen, dit kunt u gemakkelijk aangeven bij het doen van uw bestelling.

Contact

Bent u op zoek naar een degelijke en comfortabele kapperswasbak voor een nette prijs of wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment kapsalonartikelen? Vereer ons met een bezoekje aan de Zirkoon 210 in Dordrecht graag op afspraak, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-22709257. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@elssells.nl.