Kappersgroothandel

Een bezoekje aan de kapper staat voor de meeste mensen gelijk aan een moment van rust. Even helemaal tot uzelf komen. In de tussentijd zorgt de kapper voor een frisse coupe.
Mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een beleving, ook bij de kapper. De inrichting van de kapsalon speelt daarbij een grote rol. Wat voor soort meubilair staat er, wat voor spiegels hangen er, op welke manier wordt er sfeer gebracht. Dat zijn allemaal zaken die een belangrijke rol spelen bij die beleving. Maar waar vindt u de juiste inrichting voor uw kapsalon?

Kappersgroothandel Els Sells verkoopt echt alles wat nodig is voor de inrichting van uw kapsalon.
Onze webshop heeft een uitgebreid assortiment. Hier vindt u alles wat u maar nodig heeft voor de inrichting van uw kapperszaak zoals pompstoelen, spiegels, voetsteunen, droogkappen, werkwagens, wasunits, balies en elektra. En alles volgens de laatste trends.
Dus bent u van plan een nieuwe kapsalon te openen, uw salon te restylen of wellicht thuis een kapsalonproject te starten? Zoek dan niet verder, maar kijk eens rond in de webshop van onze kappersgroothandel.

Specialist

Wij hebben ons gespecialiseerd in modern, nieuw kapsalonmeubilair. Dankzij nauwe contacten met collega’s in de kappersbranche zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
We werken intensief samen met kapsaloninrichters, groothandels en fabrikanten. Als kappersgroothandel kunnen we daardoor vaste lage prijzen hanteren. En wat bij ons nog een groot voordeel is: alles is uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat we iedere bestelling zo snel mogelijk verzenden.
Na uw aankoop stopt onze service niet. We bieden namelijk ook een prima aftersales. Hierdoor hebben we niet alleen jarenlange ervaring, maar ook veel tevreden klanten. En dat vinden we belangrijk.

Extra goedkoop

Op onze webshop vindt u ook een outlet. Hier vindt u meubilair tegen lage prijzen. Het betreft meubilair dat uit de collectie gaat tegen een aantrekkelijk tarief en producten met bijvoorbeeld een kleine beschadiging. Wat voor ons gehele assortiment geldt: alles is van topkwaliteit.

Contact

Voor vragen over producten kunt u ons altijd bellen. Wij helpen u graag verder. Indien u graag producten van dichtbij wilt zien en voelen, dan kan dat uiteraard. Onze kappersgroothandel heeft een showroom en is gevestigd in Dordrecht. Deze is in de ochtenden op afspraak geopend. Dit kan ook in het weekend plaatsvinden.